s
r

Makers van Westworld en Amazon Studio's pakken uit met televisiereeks rond Fallout

Straf nieuws voor de fans van het Fallout-universum! Amazon Studios heeft namelijk de wereldwijde licentie verworven op Fallout-franchise, en gaat hiervoor in zee met producers Jonathan Nolan en Lisa Joy’s Kilter Films om een televisiereeks te producen.

De hierboven vermelde namen doen misschien niet meteen een belletje rinkelen maar Kilter Films is het meest bekend van de Westworld-serie, te zien op Telenets Play More, een dystopische, sciencefictionserie overgoten met een stevige westernsaus. Jonathan Nolan werkte ook mee aan Batman-films The Dark Knight, The Dark Knight Rises en het ruimte-epos Interstellar. Niet de minste dus.

De wereld van Fallout is er een waar de toekomst, die de Amerikanen eind jaren veertig voor ogen hadden, stevig aan gort werd geknald door een nucleaire oorlog in 2077.

De mogelijkheden die het Fallout-universum te bieden heeft zijn natuurlijk niet min. Een post-apocalyptische wereld, clans die vechten om te overleven, burgers die trachten te overleven in een bikkelharde wereld, en zo kunnen we nog even doorgaan.

We zijn alvast benieuwd naar de eerste trailer. Hieronder een korte teaser die we vonden op Twitter.

 

Releasedatum
11/14/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments