Maak kennis met de wereld van Just Cause 4 in 5 video's

wo 18/07/2018
Praga
0 reacties

Net voor de start van de E3 lekte uit dat Just Cause 4 in aantocht is, meteen reden om te feesten als de beesten bij de fans. Vandaag krijgen we in een handvol video's meer informatie over de spelwereld van Just Cause 4.

We lijsten ze hieronder even kort op:

Apex Power:  Avalanche, het team dat alles op alles zet om van Just Cause 4 een succes te maken, vertelt ons alles over de Apex Engine, vanaf de grond opgebouwd om ons een dynamische spelervaring te kunnen bieden.

 

Force of Nature: Hoe tornado's, orkanen, helse regenbuien en zandstormen een rol zullen spelen in Rico's aanpak. Extreme weersomstandigheden kunnen een heuse game-changer worden.

 

De (gloednieuwe) Grapple Hook: Rico's favoriete speelgoed/werktuig is uiteraard zijn grapling hook, de ultieme sandbox tool. Niet alleen om dood en vernieling te zaaien deze keer aangezien het ding over een pak nieuwe functionaliteiten beschikt, en volledig aanpasbaar is.

 

Redefining Rico: Een nieuwe uitdaging staat Rico op te wachten. Hij liet zijn illustere werkgever voor wat hij was, en trekt er alleen op uit. Maar maak jullie geen zorgen, Rico blijft een stoere actieheld zoals we ook in de vorige delen te zien kregen.

 

De World of Solis: Het team vertelt ons alles over de spelwereld en de omgevingen waarin Rico het beste van zichzelf mag geven wanneer de game in de rekken ligt.

 

Releasedatum
04/12/2018
Beschikbaar voor