Lost Sphear-demo nu beschikbaar

do 07/12/2017
Praga
0 reacties

Square Enix maakt vandaag bekend dat spelers de kracht van herinneringen kunnen ervaren in een gloednieuwe demo van LOST SPHEAR, de tweede titel van Tokyo RPG Factory.

De gratis demo is nu beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, de PlayStationStore van PlayStation 4 en via Steam. In de demo gaan spelers met Kanata en zijn vrienden op avontuur, waarbij ze een eerste impressie krijgen van enkele van de spannende nieuwe functies in LOST SPHEAR, waaronder:

- Het Artefacts-system waarmee spelers herstelde herinneringen kunnen gebruiken om hun gebruikersinterface aan te passen, bonussen te ontvangen en vooruitgang te boeken in het mysterieuze verhaal
- Vulcosuit-pantser mechs die spelers nieuwe mogelijkheden bieden zich te verplaatsen en de wereld te verkennen
- Krachtige en speciale Paradigm Drive-aanvallen die uniek zijn voor elk personage

LOST SPHEAR is vanaf 23 januari 2018 beschikbaar in de PlayStationStore, Nintendo eShop van de Nintendo Switch, en op Steam. Wie de game pre-ordert in de PlayStationStore ontvangt het dynamische “Memoirs of the Moon”-thema en twee muziektracks. Wie de game pre-ordert op STEAM ontvangt een custom LOST SPHEAR-bureaubladachtergrond en twee muziektracks.