Legendary Missions en Elysian Caches in nieuwste Anthem-update

wo 27/03/2019
Praga
0 reacties

EA en BioWare pakken uit met een nieuwe update, namelijk patch 1.0.4, voor Anthem dewelke twee interessante features bevat, namelijk Legendary Missions en Elysian Caches.

Legendary Missions zijn story missions die je al hebt gespeeld en dus nog eens opnieuw kan spelen, maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad. Opgelet, er zal er maar eentje beschikbaar zijn per dag, maar je zal deze wel meerdere keren kunnen (her)spelen.

Daarnaast maak je ook kans op Elysian Caches, die je kan scoren door Strongholds tot een goed einde te brengen. Verwacht (jammer genoeg) geen nieuwe armor aangezien deze enkel vanity en crafting materialen bevatten die je dan kan gebruiken om in-game items te maken. Ook hier even opletten want om deze te kunnen openen heb je dan weer Elysian Keys nodig die je krijgt als reward voor het voltooien van daily challenges.

Anthem is ook een loot-shooter dus is het niet meer dan normaal dat de kans op loot die tegenstanders droppen in Freeplay, Stronghold en Missies groter is. Als je trouwens gaat spelen op een hogere moeilijkheidsgraad, dan zullen Stronghold-eindbazen meer loot droppen, en maak je meer kans op Masterwork en Legendary items.

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor