Legendarische MMORPG RuneScape nu beschikbaar op Steam

De legendarische MMORPG RuneScape, die voor het eerst verscheen in 2001, is nu beschikbaar op Steam. En daar is een goede reden voor trouwens. De vraag naar RuneScape binnen de Steam-community was zo hoog dat de game afgelopen maand in de top 40 van Steam’s Global Wishlist stond.

RuneScape komt naar Steam met een Steam-pagina, achievements, badges, emoticons en ruilkaarten met de meest geliefde personages en items van de game. Voor gamers die lid worden van RuneScape via Steam is er nu exclusieve in-game content beschikbaar. Er zijn drie verschillende lidmaatschappen beschikbaar met ieder hun eigen beloningen, zoals unieke cosmetica (inclusief een ‘Steam’ Punk Forge Goblin outfit, Forge Goblin Warhammer en Mechincal Frog-huisdier) en de RuneScape Orchestral-soundtrack.

Dankzij de cross-platform-functionaliteit is het voor spelers mogelijk om hun bestaande RuneScape-account te koppelen aan Steam en verder te spelen met een bestaand personage. Vooruitgang wordt opgeslagen in Steam, de desktopclient en mobiele edities (momenteel in Early Access voor Android-gebruikers en Closed Beta voor iOS-spelers).

De Steam-versie van RuneScape levert precies dezelfde levende spelwereld en content als de RuneScape-client.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments