The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 is bijna klaar

Het leek haast vanzelfsprekend dat er een vervolg zou komen op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. En dat vervolg zou wel eens sneller kunnen verschijnen dan verwacht...

Marc Navarro en Nerea Alfonso, de Spaanse stemacteurs van Zelda en Revali in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, en dus de in ontwikkeling zijnde sequel die er zit aan te komen, hebben bevestigd dat hun deel van het werk erop zit. Dat lieten ze weten in de Spaanse podcast A Coffee with Nintendo.

Nu hun stemmen zijn ingesproken, gaan beide heren er ook van uit dat ook de Engelse versie ingesproken zal zijn, wat dus best eens zou kunnen beteken dat de ontwikkeling van de sequel in een vergevorderde fase zit. Ook omdat het inspreken van de stemmen vaak in de laatste fase van ontwikkeling zit.

Al moeten we daar ook aan toevoegen dat de meeste The Legend of Zelda-games nu ook weer niet al te veel voice overs bevatten. Maar bon, het kan de fans alleen maar blij maken dat ze weten dat hun favoriete titel nog steeds in ontwikkeling is, en dat alles volgens schema verloopt.

Releasedatum
03/03/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments