Laadtijden van The Last of Us: Remastered spectaculair ingekort op PS4 dankzij laatste patch

The Last of Us: Remastered heeft een nieuwe patch gekregen. Niks noemens- en nieuwswaardig zou je denken. Al kan je het wel lovenswaardig noemen dat Sony een 6 jaar oude game nog steeds van support voorziet. 

Enkele goed oplettende gamers na het installeren van deze patch iets vrij spectaculairs ontdekt. Na het installeren van patch 1.11 zijn de laadtijden een pak korter geworden.

Bij het opstarten van een nieuwe game duurde het, voor het installeren van de patch, 1min en 30 seconden eer de intro begon. Na de installatie van patch 1.11 was dit nog maar 13,86 seconden, een daling van meer dan 85%! En dit op een PlayStation 4.

Check het bewijs in de Youtube video van ElAnalistaDeBits onderaan dit bericht.

Sony heeft nog niet gereageerd op dit nieuws, maar deze daling lijkt te maken te hebben met het optimaliseren van de game voor PlayStation 5. Door deze optimalisatie lijken de ontwikkelaars iets gevonden te hebben wat de laadtijden spectaculair naar beneden haalt.

Of zijn ze allemaal gaan rondneuzen bij PlayStation Studio Sucker Punch? Zij slaagden erin om in Ghost of Tsushima de laadtijden zo goed als uit te wissen!

 

 

Releasedatum
08/01/2014
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments