Krijgt Ghost Recon Breakpoint een battle royale-modus?

za 10/08/2019
Praga
0 reacties

Krijgt Ghost Recon Breakpoint een battle royale-modus? Het is niet ondenkbaar precies...

Volgens Ubisoft wordt Ghost Recon Breakpoint een revolutie en een evolutie in de Ghost Recon-reeks, en dus ook ten opzichte van het eerder verschenen Wildlands, dat laat ons eerlijk wezen al verdomd goed was. De recente ontwikkelingen tonen volgens heel wat 'kenners' aan dat een battle royale-modus incoming is. We hebben het dan over Wildlands Mercenaries-mode, en diens evolutie in het bijzonder.

Ubisoft heeft immers zelf toegegeven dat ze Mercenaries een beetje als een experiment zien in Wildlands, voor ze het naar de volgende Ghost Recon-game brengen. En waarom zou dat experiment dus niet kunnen resulteren in een battle royale-modus?

In een blogpost zegt de studio namelijk het volgende: "We're excited to experiment with this concept to bring something new and different before we launch the next installment in the franchise,"

Maar afgaand op de energie, de centen en de tijd die de studio steekt in Mercenaries, en het feit dat Breakpoint een stevig portie survival features en mechanics aan boord heeft, doet toch wijzen op een battle royale-modus.

En laat ons eerlijk wezen: bij Ubisoft zijn ze niet achterlijk en zien ze ook wat andere studio's doen en vooral wat ze er aan verdienen...

Releasedatum
04/10/2019
Beschikbaar voor