Krijgt Fortnite volgende maand concurrentie van PUBG op PlayStation 4?

di 06/11/2018
Praga
0 reacties

Krijgt Fortnite volgende maand concurrentie van PUBG op PlayStation 4? Het is niet ondenkbaar, al blijft Fortnite nog steeds gratis en moet je voor PUBG nog steeds betalen als je de game in huis wil halen.

De Koreaanse Ratings board laat namelijk uitschijnen dat PlayerUnknown's Battlegrounds, PUBG Corp.'s Battle Royale-titel, weldra beschikbaar zal zijn op PlayStation 4. Daarbovenop zou de game ook al opgedoken zijn in de PlayStation Network-database.

Een gebruiker op het Resetera-forum postte immers een post die hij gevonden had op PSNProfiles.com, waarbij een andere gebruiker beelden had gevonden van PlayerUnknown's Battlegrounds op PSN, en dit in twee formaten. Enerzijds het icoontje dat verschijnt in de user's library en anderzijds het splash screen dat je ziet wanneer de game aan het laden is.

Daarnaast mogen we zeker niet vergeten dat de exclusiviteit van Microsoft volgende maand komt te vervallen. Weer een extra reden dus om dit verhaal te geloven.

Met nog steeds werk voor de boeg aan de pc- en de Xbox One-versie, en dus misschien de nakende release van de PS4-versie worden het drukke tijden voor het PUBG-team.

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor