Krijgen we een nieuwe Syphon Filter of een remake?

ma 13/11/2017
Praga
0 reacties

Voor gamers die reeds een tijdje meegaan is de Syphon Filter-serie zeker geen onbekende. Syphon Filter is een stealth action game die origineel ontwikkeld werd door Eidetic, een studio die nu door het leven gaat als Sony’s Bend Studio, en momenteel druk in de weer is met Days Gone.

Net toen iedereen dacht dat de Syphon Filter-serie voor eeuwig dood en begraven was, ontdekten gebruikers op Resetera dat Sony stiekem een trademark-aanvraag heeft ingediend voor de Syphon Filter naam in Europa.

Als je bedenkt dat Sony net hetzelfde deed net voor het de remake van Shadow of the Colossus, én dat Sony's PlayStation Experience 2017 voor de deur staat begin december, dan is het best mogelijk dat de reeks een comeback kan/zal maken.

Syphon Filter verscheen voor het eerst op de PlayStation One in 1999, en het laatste wat we ervan zagen was in 2007, met de release van Syphon Filter: Logan’s Shadow.

Daarnaast zijn er ook nog geruchten dat Sony op de PSX best wel eens met Devil May Cry 5 op de proppen zou kunnen komen...

 

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor