Koop nu ook games uit de Epic Store via de GoG.com Galaxy launcher

De laatste jaren zijn de gamelaunchers op pc als paddenstoelen uit de grond geschoten. Zowat elke zichzelf respecterende uitgever heeft wel een online winkel waarin je de games kan aanschaffen. Dit heeft als resultaat dat ik nu een 6-tal launchers en webwinkels in mijn startbalk heb staan.

Maar dat zou wel eens verleden tijd kunnen zijn als we de mensen van GoG.com mogen geloven. Deze launcher, van het moederbedrijf CD Projekt Red, heeft namelijk de bèta uitgebracht van hun Galaxy 2.0-launcher. Hierin is het nu mogelijk om games aan de schaffen die exclusief in de Epic Games Store te krijgen zijn.

Het mooie is dat je als gebruiken ook van de helpdesk gebruik kan maken van GoG.com als er iets niet goed werkt van deze games én dat je gebruik kan maken van de 30 dagen ruilrecht, waar dit in de Epic Games Store maar 14 dagen is.

Op dit moment is deze functie slechts voor een select groepje gebruikers beschikbaar, maar ik vind het alleszins een mooie stap vooruit om de wildgroei aan launcers in te perken!

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments