Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning verschijnt 11 augustus

Mooi nieuws voor de fans van het betere ARPG-werk want op 11 augustus mogen we Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning in de rekken verwachten, een remaster (en geen sequel dus) van EA's in 2012 verschenen Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Jammer genoeg, en volledig onterecht trouwens, kreeg deze game nooit het respect dat hij verdiende. Maar daar komt dit jaar dus ongetwijfeld verandering in. 

Kingdoms of Amalur: Reckoning neemt ons mee naar Faelands, een land waar onsterfelijke Fae wonen van het zomer- en winterrijk. Er heerst een bloedige strijd tussen een splintergroep van de Fae van het winterrijk en de sterfelijke rassen.

In deze game kruipen we in de huid van een strijder van de sterfelijke rassen, namelijk de Fateless One. Lang staan we niet op het slagveld want voor we het goed beseffen zijn er er al aan, lees dood, voor de moeite. Gelukkig worden we in de Well of Souls weer tot leven gewekt door een lieve gnome, namelijk Fomorous Hugues.

Hoog tijd om iets terug te doen voor de lieve gnome, ons eigen verleden te herontdekken en als het even kan een einde maken aan de Crystal War.

Ik ben er alvast klaar voor en hoop van jullie hetzelfde! Hieronder nog eens de launch trailer van het origineel uit 2012.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments