s
r

Kingdom Come: Deliverance ging intussen al meer dan een miljoen keer over de toonbank

Hoewel de reacties op de vooruitstrevende middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance veleer verdeeld zijn, verkoopt hij als zoete broodjes. Hij ligt nog geen week in de rekken, of werd al 1 miljoen keer verkocht.

Het lijkt fans van het genre dus niet te deren dat enkele versies van de RPG nog boordevol bugs en glitches zitten.

Door critici wordt de game soms overweldigend positief, en soms overtuigend negatief ontvangen. Fans van het genre lijken meer overtuigd met onder andere een 'overweldigend positief'-stempel op Steam.

Kingdom Come: Deliverance wijst trots alle magie en fantasy af en bewijst zich als een best trouwe historische RPG. In onze review ontdek je waarom je de game al dan niet ook in huis moet halen.

 
Releasedatum
02/13/2018
Beschikbaar voor

3 reacties

Ik begin er pas aan eens patch 1.03 er is! Ik verwacht zoveel van deze game, en ik heb er zoveel zin in, dat ik niet ontgoocheld wil worden. Dus ik bijt nog ff door en hoop dat de patch er snel zal zijn!

Rating:0

Ik kan het begrijpen maar is nogmaals bewijs wat vele RPG fans willen. Afwisseling tussen een spel met normale gebeurtenissen afgewisseld met een spel met magie en consoorten. Hopelijk gaan de ogen bij andere devs ook open..

Rating:0

Niet onlogisch. Eindelijk eens een nieuw en meer originele RPG met niet te veel fantasy toestanden. Als er 1 reden is waarom ik de creeps krijg van andere RPG's zijn het al die draken, monsters, spells, magic en andere hocus pocus.
Hopelijk komen er snel enkele updates aan.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments