Je staat er nooit alleen voor in Anthem

wo 16/01/2019
Praga
0 reacties

De release van Anthem nadert met rasse schreden. Volgende week, 25 tot en met 27 januari, is er de VIP-demo/bèta en een week later, van 1 tot en met 3 februari, is er de publieke demo. Ik vermoed dat we op dat moment best wel een goede indruk zullen krijgen, of hebben, van de mogelijkheden van het spel.

Anthem wordt steeds verkocht als een multiplayer-spel, een game die je met anderen, liefst je vrienden, moet spelen. Toch zijn er gamers die het spel liever in hun eentje willen spelen, en alleen de spelwereld willen verkennen. Maar wat als je tegenover een stevige(re) baas komt te staan of een speciaal event tegenkomt, moet je dan net zoals in Destiny eigenlijk zelf je party maken of kan je net zoals in laat ons zeggen Warframe profiteren van public matchmaking, waarbij het spel op dat moment andere teamleden voor jou zoekt?

Het antwoord is public matchmaking zegt Bioware. Je staat er in Anthem nooit alleen voor. Dat bevestigde Anthems lead producer, Ben Irving, via Twitter toen hem de vraag (Kunnen spelers rekenen op public matchmaking of moeten ze hun eigen parties samenstellen?) gesteld werd.

Goed nieuws dus voor de (eenzame) spelers, net als bij Destiny en Destiny 2 zit je ook hier met een gedeelde spelwereld. Maar in tegenstelling tot Bungies online schietspel, kan je hier dus wel meteen op steun rekenen bij 'grotere' gebeurtenissen.

Als opwarmertje serveren we je hieronder alvast een gloednieuwe gameplay video waarin we de missie Preventative Precautions te zien krijgen.

 

Releasedatum
22/02/2019
Beschikbaar voor