Je progressie in Red Dead Online blijft behouden zegt Rockstar

wo 05/12/2018
Praga
0 reacties

Heb je al heel veel uren doorgebracht in Red Dead Online, en brak het koud zweet je uit toen je vernam dat Rockstar waarschijnlijk de stats en je progressie in Red Dead Online zou resetten na de bèta? Wel, dan mag je vanaf nu zweten van opwinding...

Na de update gisteren waarin het team meegaf dat het de in-game economie zou aanpakken en je dus binnenkort wel waar voor je tijd en acties zou krijgen, rolde er vandaag via de virtuele post weer een update binnen.

In deze nieuwe update laat Rockstar weten dat het (voorlopig) toch geen plannen heeft om je stats en progressie te resetten eens de bèta van Red Dead Online voorbij is. Aangezien het een 'ongoing' bèta is waarin het team telkens gaat inspelen op de feedback van de spelers, en voortdurend aanpassingen gaat doen lijkt het ons alvast niet meer dan normaal dat de game in een vloeiende beweging overgaat van bèta naar full release.

Of zoals Rockstar het zelf zegt: "For players concerned about the potential for progress and stats resets, we currently do not have any plans to reset them as part of the beta's rollout."

Gelukkig maar denken we dan...

 

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor