s
r

Je moet niet meteen info verwachten over The Elder Scrolls VI

Terwijl iedereen, of bijna iedereen, op welk platform dan ook, kennis heeft gemaakt met The Elder Scrolls V: Skyrim, kijken de fans al reikhalzend uit naar nummertje 6. En het ziet er naar uit dat ze nog lang moeten wachten.

Tijdens Bethesda’s E3 2018-presentatie bevestigde de studio het bestaan van The Elder Scrolls VI. Al voegde de ontwikkelaar er al even snel aan toe dat we de game niet meteen moeten verwachten. Het doel van die bekendmaking was louter aangeven dat het single player-genre voor Bethesda wel nog relevant was.

Ondertussen zijn we 2 jaar verder en is het nog altijd muisstil rond deze nieuwe telg in de reeks. De fans hopen snel meer nieuws en info te krijgen over The Elder Scrolls VI, maar nu we dit jaar geen E3 krijgen, hopen een heleboel spelers dat ze iets te horen zullen krijgen op het pas aangekondigde Summer Games Fest. Maar ook dat zou wel eens flink kunnen tegenvallen...

Via Twitter laat Bethesda’s Vice President of Public Relations en Marketing, Pete Hines, weten dat we niet meteen iets moeten verwachten. 

It’s after Starfield, which you pretty much know nothing about”, zegt Hines wanneer iemand hem informatie vraagt over The Elder Scrolls VI. “So if you’re coming at me for details now and not years from now, I’m failing to properly manage your expectations.

En hoe zit het dan met Starfield? Dat is zeker op het vlak van info, beelden en releasedatum ook nog niet meteen duidelijk. Geduldig zijn dus...

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments