Je kan nu ook private servers maken in Warzone/Modern Warfare

Maak maar wat ruimte op je harde schijf want vandaag valt er weer een stevige patch, zo'n 25GB (inderdaad hij is wat kleiner geworden dan de voorziene 33GB) binnen te halen voor Warzone/Modern Warfare. Deze patch heeft wel een aantal interessante features aan boord zo blijkt.

We kennen het wel, en ik krijg er het vliegend van, die gasten die bijvoorbeeld in Domination of Hardpoint het vertikken om mee te werken aan de objectives om de match te winnen. Ze hebben daar natuurlijk het volste recht toe, maar als je kills wilt, ga dan Free for All spelen of Team Deathmatch denk ik dan. Och ja, dit moest me gewoon even van het hart...

Maar bon, nu is het mogelijk om zelf private servers in te stellen, en zelf het roer in handen te nemen. Opgelet echter want er zijn een aantal voorwaarden. Om te beginnen natuurlijk het minimale aantal spelers. Zo moet je voor een battle royale minstens 50 spelers zien te verzamelen, en voor een potje Plunder minstens 30 voor de match van start kan gaan. Ga je voor een mini battle royale, dan zal je op 24 spelers moeten tellen.

De reden waarom de patch iets kleiner is geworden, heeft te maken met de grafische features. Hiervoor werd een apart systeem voorzien waar je alles kan over lezen in de patch notes

Wat de wapens betreft, hier werd niets aan veranderd. Wat wel verdwenen is, en waar spelers positief over zijn, zijn de Juggernauts bij de bunker puzzels.

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

1 reactie

Wij lanceren alvast een testfase morgen Smile

Meer info: https://www.9lives.be/forum/communities-events/1169537-private-warzone-m...

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments