s
r

Je kan Final Fantasy VII Remake vanaf vandaag (misschien) pre-loaden

Het zal, nu PlayStation de downloadsnelheid heeft verminderd, niet eenvoudig zijn om de 100GB die Final Fantasy VII Remake van je harde schijf wegvreet binnen te halen op launch dag. Wanneer de je de game hebt voorbesteld en op dag van launch meteen wil spelen kan je dus maar beter voorbereid zijn.

Begin deze week gaven we reeds mee dat uitgever Square-Enix de fysieke exemplaren die voorbesteld waren, sneller zou verschepen zodat fans op dag van launch meteen aan de slag zouden kunnen met de game. Nadeel is wel dat sommige spelers, die een primeur willen, het niet zullen kunnen laten om beeldmateriaal online te plaatsen. Opletten voor spoilers dus dezer dagen.

Ook de fans die de game digitaal voorbesteld hebben, zouden deze nu kunnen pre-loaden. Op ResetEra lezen we immers dat hun pre-load van 7 naar 2 april verschoven is, en dat ze dus vanaf vandaag de game kunnen binnentrekken.

Als je dus een pre-order hebt voor de digitale versie, check dan zeker je PlayStation 4 vandaag. Misschien staat hij zelfs al geïnstalleerd op je harde schijf zonder dat je het weet...

Releasedatum
04/10/2020
Beschikbaar voor

1 reactie

Net bol.com bericht gehad dat mijn pre-order zaterdag 4 April geleverd zal worden!

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments