Jak and Daxter-fan? Dan kun je dit bericht maar beter even lezen!

di 22/01/2019
Praga
1 reacties

Vorige maand kondigden ontwikkelaar Naughty Dog en Limited Run Games een partnership aan waarin ze de vier Jak and Daxter-games zouden re-releasen op een fysiek schijfje voor de PlayStation 4. De standaard en de Collector's Edition voor de eerste Jak and Daxter zijn al uitverkocht, maar de fysieke PS4-versies van Jak II komen er weldra aan.

Limited Run Games liet recent weten dat de standaard en Collector’s Editions van Jak II voor PS4 vanaf 25 januari beschikbaar worden gesteld.

Opgelet echter, er worden maar 7500 standaard editions en 3500 Collector’s Editions gemaakt. Deze kan je vanaf vrijdag 25 januari in twee aparte lichtingen, eentje wordt beschikbaar vanaf 16u00 onze tijd, en een tweede vanaf middernacht onze tijd, op de kop tikken.

De standaard editie bevat een fysieke copy van de game met verwisselbare cover art en zou ergens in februari verstuurd worden. De Collector’s Edition bevat uiteraard ook een fysieke game met verwisselbare cover, aangevuld met een 3-disc soundtrack, een omkeerbare poster, een Design Bible, een USB-stick in de vorm van een PS2 memory card, een setje trading cards en een Seal of Mar-replica. De Collector’s Edition kost net geen 85 euro en is beschikbaar in maart.

Interesse? Dan moet je zeker de Limited Run Games-website in de gaten houden de komende dagen.

1reactie

Rating:0