Internet niet te spreken over de gigantische Call of Duty: Modern Warfare-update van 84GB

UPDATE: Uitgever Activision liet net via Twitter weten dat ze op dit eigenste moment aan het bekijken zijn hoe het komt dat de Xbox One-update zoveel groter is dan die op pc en PlayStation 4.

ORIGINEEL BERICHT: Maar liefst 84 gigabyte, zo groot is de nieuwe update voor Call of Duty: Modern Warfare, die Season 4 aftrapt. En dat zullen ze bij ontwikkelaar Infinity Ward geweten hebben, want de hashtag #84GB is nu trending op Twitter. Door de update ligt de grootte van de Xbox One-versie nu op 187GB.

Waarom de update op Xbox One 84GB groot is, op PlayStation 4 "maar" 32GB en op pc 45GB, daar heeft iedereen - buiten de ontwikkelaar - het raden naar. Rest nog de vraag of Call of Duty Black Ops - zoals de nieuwe Call of Duty eind dit jaar waarschijnlijk zal heten - dezelfde weg op zal gaan, want ook die supersnelle SSD van de PlayStation 5 bijvoorbeeld is allesbehalve oneindig groot.

In ieder geval: veel memes, veel kritiek en veel (terecht) gezeur vanuit het kamp van de Call of Duty: Modern Warfare-speler. Een kleine greep:

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

4 reacties

Elke grote update hetzelfde liedje. Eek Eek

Rating:0

Info is niet correct, ik heb hier men opslag voor me en op men ps4 sta de totale opslag voor cod mw op 190 GB.

Rating:0

Gaat over de Xbox One-versie.

Rating:0

Er is niks mis met de update want er is in totaal maar 4 GB bij gekomen voor de rest heeft de game de vorige warzone map verwijderd.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments