"Ik zou niet weten waarom games op Google Stadia goedkoper moeten zijn dan op PS4"

wo 10/07/2019
Randy
0 reacties

Vicepresident bij Google, Phil Harrison, liet in een interview weten dat hij niet begrijpt waarom Google Stadia-games goedkoper zouden moeten zijn dan hun tegenhangers op PlayStation 4 of Xbox One. 

"De waarde die je krijgt van een game op Stadia houdt in dat je het spel kan spelen op elk scherm dat je maar beschikbaar hebt. In theorie is de Stadia-versie eigenlijk de hoogst kwalitatieve op vlak van innovatie en engineering." Uitgevers en ontwikkelaars zouden net zoveel controle hebben op prijzen van games als Google zelf, maar precieze nummers zijn nog niet meegedeeld.

"Stadia Pro komt met het bijkomende voordeel dat je korting krijgt op games die je wil aankopen. Eénmaal we Stadia gelanceerd hebben, zullen we meer details vrijgeven," vertelt een woordvoerder van Google. Met de launch in november zullen we 30 games mogen verwachten, waaronder Baldur's Gate 3, Borderlands 3 en Doom Eternal. Als je in 2019 wil spelen, dan zal je sowieso moeten gaan voor de Founder's Edition - zo'n 130 euro - met een limited edition controller, een Chromecast Ultra, drie maand Stadia Pro, Destiny 2 en de luxe om als eerste je username te claimen.