s
r

"Horizon Zero Dawn wordt een trilogie: de sequel verschijnt op PlayStation 5 en bevat een co-op mode"

Het is ondertussen net meer dan drie jaar geleden dat Horizon Zero Dawn op PlayStation 4-spelers werd losgelaten en de rest is geschiedenis. Tot op de dag van vandaag blijft het huzarenstuk van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Studios één van de beste games die je kan spelen op Sony's console.

En pc-spelers mogen zich dan weer in de handjes wrijven, want de titel komt deze zomer ook naar Steam. Maar goed, naast die versie kijken fans natuurlijk ook reikhalzend uit naar een eventuele sequel en daar is net wat meer info over vrijgegeven vanuit het kamp van VGC. Zij hebben namelijk van verschillende bronnen bij Sony Interactive Entertainment te horen gekregen dat Horizon Zero Dawn een trilogie wordt.

Hoogstwaarschijnlijk betekent dit meteen ook concreet dat de serie verdergaat op de PlayStation 5. Volgens de bronnen zou Horizon Zero Dawn 2 gigantisch zijn in schaal, met een grotere open spelwereld en meer zaken om te ontdekken. Maar misschien wel het meest opmerkelijke detail die diezelfde SIE-mensen vrijgaven is het feit dat deel twee een co-op mode zou bevatten. Of die de hele main story zou volgen, is niet geweten.

In eerste instantie was het de bedoeling om die mode al te implementeren in het eerste deel, maar die werd uiteindelijk geschrapt om te focussen op andere zaken in die titel. Is dat iets dat jullie wel zien zitten? Horizon Zero Dawn 2 spelen met wat vrienden op de PlayStation 5?

Releasedatum
03/01/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments