For Honor's bots zijn de sterren van de game

do 16/02/2017
Praga
0 reacties

In For Honor heb je naast de single player-campagne, uiteraard ook een uitgebreid multiplayer-luik. Het leuke hieraan is, dat je naast het spelen tegen mensen van bloed, het ook kan opnemen tegen AI-bots. Ideaal om je skills te trainen voor je het opneemt tegen de mensheid.

Zo vallen de bots je in 2v2-duels, daar waar menselijke spelers nog even geduldig wachten om hun eerste move te maken tot jij klaar bent, zonder verpinken aan. Slagen ze er in je af te maken, dan gaan ze nog even met je lachen...

In 4v4 spelen de bots het nog iets slimmer. Wanneer je denkt dat hun dood nog slechts een fractie van een seconde kan duren, lopen ze plots weg. Jij denkt uiteraard dat ze als een haas van door gaan om hun vege lijf te redden, maar niets is minder waar. Ze lopen even weg, verschuilen zich, keren terug en pakken je aan, net wanneer jij hen al lang vergeten bent en op zoek was naar een ander slachtoffer. Kort samengevat: een goede bot is een dode bot.

 

Daarnaast beschikken de bots niet alleen over een uitstekende en pientere AI, maar ook over een aantal coole moves en emotes waar de 'menselijke' spelers nog niet over beschikken. Misschien zullen we die later kunnen aankopen of worden ze toegevoegd middels DLC.

Hieronder alvast een leuke bot-emote die je te zien krijgt wanneer bots je uitdagen (taunten) of afgemaakt hebben. Het leuke is dat er op fora als Reddit en Neogaf effectief hele topics zijn waarin spelers hun coolste ervaringen met bots delen. Iets wat ons, en zeker ondergetekende, nog niet is opgevallen bij andere games waar je met bots aan de slag kan.

Daarbovenop hebben heel wat bots ook een coole naam: WhyNotJay, Grey2Scale, DroolTroll, YourNameOnMySword, DroidParty, MashdButtr en LeftShark. Het ziet er dus naar uit dat Ubisoft echt wel heeft nagedacht over de bots, hun namen en hun gedrag... Iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

 

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor