Hoeveel games uit deze lijst heb jij gespeeld?

di 18/02/2020
Praga
0 reacties

Ik speel reeds games sinds de jaren '80, en het feit dat ik dus al wat ouder ben heeft me de kans gegeven om doorheen de jaren heel wat games te spelen. Games waarvan de ene al beter was of plezanter dan de andere. Ik heb doorheen de jaren dan ook al heel wat genres gespeeld en een voorkeur of afkeer voor bepaalde genres gekweekt. Zo speel ik bijvoorbeeld heel graag MMO's, RPG's, shooters en action/adventures games maar ben ik niet echt fan van platformers en al zeker niet van vechtspellen. 

Het was pas toen ik op deze lijst van 50 best verkochte games aller tijden botste dat ik besefte dat ik, ook al game ik reeds een flinke poos, niet alles heb gespeeld wat er in de lijst staat. Zelf kwam ik uit op een score van 29/50.

Aan sommige games heb ik hele mooie  herinneringen, andere weer minder. Maar ik ben vooral benieuwd naar jullie scores. Hoeveel games uit deze lijst van 50 hebben jullie gespeeld?

Hou er uiteraard rekening mee dat dit een dynamische lijst is, en dat misschien niet iedereen hier akkoord mee zal zijn.