Hoe zit het met Ubisofts Splinter Cell-reeks?

wo 28/06/2017
Praga
1 reacties

Hoe zit het met Ubisofts Splinter Cell-reeks? De voorbije jaren bleef het angstvallend stil rond de populaire stealth-reeks, en bijgevolg ook Sam Fisher. Ubisoft richtte de voorbije jaren zijn pijlen op Assassin's Creed, Watch Dogs, The Crew, Rainbow Six, Far Cry en The Division. Dit aangevuld met wat kleinere projectjes zoals Grow Home.

De fans, waaronder ook wij, krijgen echter weer zin in een nieuwe titel en vooral veel honger om ermee aan de slag te gaan. Maar voor wanneer zou dat zijn? Ubisoft CEO Yves Guillemot heeft daar zo zijn idee over.

"What we can say is that we are receiving lots of sketches and proposals around the brand and we are going to pick one up. I think you will be able to see something, but you will have to wait for that."

Het goede nieuws is dat de reeks niet vergeten is, en dus nog niet echt dood en begraven is. Het slechte nieuws is dan weer, dat we niet meteen een nieuw avontuur rond Sam Fisher moeten verwachten. Het is inmiddels al van augustus 2013 geleden, de release van Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, dat we nog konden genieten van Sam.

1reactie

Eén van de beste game franchises imo. Vooral de eerste 3 kapotgespeeld.

Rating:0