Hitman krijgt infographic en extra Elusive Target

zo 19/03/2017
Glenn N
0 reacties

Hitman blies op 11 maart zijn eerste kaarsjes uit. Om dit te vieren komen Square Enix en IO Interactive af met een leuke infographic. Met andere woorden een overzicht van al de mijlpalen die deze titel verwezenlijkte in zijn eerste jaar. Verder voegden de makers ook Elusive Target 22 aan Hitman toe.

In deze verjaardags-infographic vind je onder andere terug dat er meer dan twintig Elusive Targets waren. Om precies te zijn, 22. De fans konden ook genieten van 44 escalation contracts, vier challenge packs en in 2016 waren er meer dan honderd featured contracts. Als laatste werden er ook meer als zeventig miljoen uitdagingen voltooid en meer dan 250.000 contracten angemaakt. Voor alle leuke weetjes, kan je de onderstaande infographic bekijken.

Gisteren is het 22e Elusive target toegevoegd aan de titel. Het doelwit, Pertti Jarnefelt aka The Bookkeeper, is voor een week in Colorado neergestreken. In deze missie moet je het doelwit uitschakelen en hem daarna van zijn grootboek te ontdoen. Als The Bookkeeper enige vorm van geweld opmerkt, zal hij vluchten en is het game over. Zoals altijd zal je ook geen tweede kans meer krijgen om te herbeginnen. Check onderstaande video voor de volledige briefing.

Hitman is nog steeds verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en pc. Sinds vorige maand kun je de compilatie van het eerste seizoen kopen. Dit in een gewone of in een verzamelaarseditie.

 

Releasedatum
11/03/2016
Beschikbaar voor