Hint Xbox naar een mogelijke Game of Thrones-game (of console)?

ma 06/05/2019
Praga
0 reacties

Komende maand gaat de jaarlijkse E3-beurs van start. Voor heel wat uitgevers en ontwikkelaars dus het moment om ons wat op te warmen met teasers en hints naar mogelijke projecten. Het feit dat Microsoft via Twitter 'iets' op de plank heeft liggen met Game of Thrones klinkt alvast opwindend.

De teaser die Microsoft op de wereld loslaat heeft sowieso iets te maken met Game of Thrones aangezien we het wapenschild van de Targaryens zien opduiken uit de vlammenzee.

Maar naar wat hint Microsoft? Een limited edition Xbox One-console of een gloednieuwe game die zich afspeelt in het Game of Thrones-universum gecreëerd door George R. R. Martin.

Tot slot mogen we niet vergeten dat een tijdje geleden werd aangekondigd dat de bedenker van A Song of Ice and Fire, diezelfde George R.R. Martin dus, een samenwerking zou aangaan met From Software voor een gloednieuwe game.

Klinkt allemaal veelbelovend, zeker als het om een nieuwe titel zou gaan, laat ons zeggen een Dark Souls-versie van Game of Thrones, of omgekeerd.

Releasedatum
01/01/1970
Beschikbaar voor