Het is zover: Pokémon Go's PvP-battles zijn een feit

do 13/12/2018
Praga
0 reacties

Eindelijk! Er galmt een zucht van opluchting doorheen de wereldwijde Pokémon GO-gemeenschap. Ontwikkelaar Niantic heeft immers vandaag de poorten naar de PvP-battles geopend.

Een voorwaarde is wel dat je minstens level 10 moet zijn om aan deze battles te kunnen deelnemen, maar dat zal voor de meesten wel geen probleem zijn nemen we aan.

Real-time battles tussen spelers onderling is altijd zo'n beetje de natte droom geweest van de fans die deze mobiele game reeds sinds de launch in 2016 spelen. We twijfelen er dan ook niet aan dat deze feature heel wat spelers blij zal maken, en vooral heel veel spelers zal teruglokken.

Cool is ook dat je online tegen je Ultra of Best friends kan spelen, maar dat je ook tegenover andere personen kan spelen die niet in je lijst staan. Voorwaarde bij deze laatste is dat je eigenlijk in mekaars buurt moet zijn om te battlen.

Wil je even opwarmen voor je aan het echte werk begint? Dan kan je trainen tegen de AI, zijnde de games team leaders om rewards te verdienen.