Het ziet ernaar uit dat we een remaster van Crash Team Racing krijgen!

wo 05/12/2018
Randy
0 reacties

AAAAAAAAAH! Als er één titel is die van mij meteen een remaster mag krijgen, dan is het Crash Team Racing wel. En zie hier, mijn gebeden worden meer dan waarschijnlijk verhoord aanstaande vrijdag op The Game Awards, want enkele hints wijzen sterk op een terugkeer van Crash Bandicoot en co in karts!

Aanleiding van het gerucht? Verschillende influencers en outlets hebben oranje dobbelstenen gekregen - je weet wel, zo van die fluffy exemplaren die je in de auto kan hangen - met de boodschap "Sliding into the Game Awards on 6/12". Niet veelzeggend, zou je denken, alleen werden in een oud reclamefilmpje van Crash Team Racing die bewuste dobbelstenen al genoemd. Crash Bandicoot staat in de commercial in de supermarkt, vindt enkele van die pluchen dobbelstenen en roept naar de winkelier "Hey! Nice dice! Got these in orange?". Juist ja... Hype going through the roof! En dan heb je nog de term "sliding" in het teaser-bericht, iets wat je praktisch constant moest doen in de originele game.

Het is volgend jaar trouwens alweer twintig jaar geleden dat de originele Crash Team Racing uitkwam op de PlayStation 1. Een mooier moment om een remaster te lanceren is er dus niet. The Game Awards gaan vrijdag door om 2u 's ochtends onze tijd in Los Angeles. Dus met een beetje geluk worden we vrijdag wakker met een epische trailer waarin we onder meer Ripper Roo, Dingodile, Aku Aku, Papu Papu en uiteraard Crash Bandicoot zien schitteren.