Heroes of the Storm 2.0 update komt met 20 gratis heroes (als je snel genoeg bent)

vr 21/04/2017
Lazlo
0 reacties

De nieuwe Heroes of the Storm update 2.0 giet de game voor een zeer groot deel in een nieuw pak. Om ook minder actieve spelers terug naar de realms van Blizzards actiegame (kuck *MOBA* kuch) te lokken, krijg je de kans 20 heroes gratis te unlocken.

Twintig heroes kunnen gratis de jouwe worden.

Log je in op de servers van Heroes of the Storm tussen 25 april (wanneer de patch live gaat dus) en 22 mei, dan krijg je 100 gratis Gems. Die kan je naar hartelust opsouperen in de webshop van de game, maar de slimsten onder ons investeren die in één van de nieuwe hero packs. Die kosten je namelijk net zo veel en bieden maar liefst 20 speelbare personages. Blizzard geeft je dus met andere woorden de kans om gratis 20 speelbare personages aan jouw collectie toe te voegen.

Je krijgt de keuze uit één van de volgende bundels: Assassins, Flex, Support & Specialists en Tanks & Bruisers. Zoals je wel kan raden is iedere bundel aangepast aan een specifieke speelstijl. Sommige heroes keren terug in verschillende bundels.

Let wel op, want wanneer je één bundel koopt, locken de andere bundels. Je kan er dus maar één aanschaffen. De overige heroes moet je op de gebruikelijke wijze vrijspelen, ongeacht of je er nu in-game verdiend geld of echt geld tegenaan wilt gooien.

Releasedatum
2015
Beschikbaar voor