s
r

Help een miljonair met de organisatie van een real-life battle royale-event

Geld met hopen hebben? Das plezant! En er dan nog iets cools mee kunnen doen, das nog plezanter... Maar ook jij kan profiteren van de man zijn miljoenen!

Gamers als wij, wij genieten ervan om in onze vrije tijd weg te dromen en te relaxen terwijl we genieten van onze favoriete games. Maar wanneer je miljoenen op overschot hebt, dan wil je die games misschien wel eens in het echt ervaren.

Een anonieme miljonair heeft een privé-eiland gekocht en zal er zijn eigen op Battle Royale geïnspireerde event organiseren. Maar om dat event te organiseren en in goede banen te leiden heeft hij wel de hulp nodig van gamers.

De voorbereidingen van het levensechte Fortnite-event, die zo'n zes weken in beslag nemen, kosten ongeveer 50.000 euro. De hoofdprijs voor de winnaar bedraagt £100,000 (116.000 euro), een Victory Royale die royaal betaald zal worden dus. 

Verwacht echter geen Hunger Games-toestanden waar de tegenstanders mekaar letterlijk van kant maken. Op dit event geen echte wapens, doden of gewonden maar wel Airsoft-wapens en munitie, en “touch-sensitive body armour”. Het event zelf duurt drie dagen, de deelnemers zullen dus ook moeten camperen en de nacht doorbrengen op het eiland. En ook zullen zij zich geen zorgen moeten maken over eten en drank natuurlijk.

Deze winter kunnen deelnemers die daar zin in hebben zich registreren om deel te nemen. En als het event succesvol zou blijken, dan zou het jaarlijks opnieuw doorgaan. (Tja, hij heeft het eiland toch al in zijn bezit dus waarom niet)

De anonieme miljonair kan ook rekenen op de steun van de ‘Amazon for millionaires’ marketplace Hush Hush. En wie weet, misschien op jou? je krijgt 50.000 euro voor zes weken consultant te spelen. Het enige wat je moet doen is jezelf opgeven als kandidaat raadgever, en dit voor 22 april.

Hoe je dat moet doen? Gewoon even naar deze pagina surfen!

Releasedatum
07/25/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments