GTA Online-update doet het deze week in de wolken

vr 08/03/2019
Praga
0 reacties

Een nieuwe week in GTA Online, en dus de hoogste tijd voor een (je hoort me al komen uiteraard) nieuwe update. Om van deze update volop te kunnen genieten zul je wel omhoog moeten kijken... (en daarna vooral weer omlaag).

Ga deze week lekker van de grond in GTA Online...

Het is Flight Week in GTA Online met dubbele GTA$ & RP, en dit vanaf vandaag tot 13 maart bij Stockpile, Top Fun, Air Force Zero en G-Rating.

In Air Force Zero moet een team van Defenders het vliegtuig beschermen, terwijl een team Attackers het moet trachten neer te halen. Air Force Zero’s hebben maar één kans om dit te doen, maar de Attackers en Defenders hebben zo veel kansen als ze nodig hebben.

In de Top Fun-trilogie moet een team (escadron) gevechtsvliegtuigen een team agenten, die een kostbare lading transporteren in grondvoertuigen,  elimineren voor ze hun bestemming bereiken. Als een vliegtuig neerstort dan is het alvast voor die speler over en uit.

In Stockpile gaan 2 tot 4 teams de lucht in om zo veel mogelijk buit te verzamelen en deze weer naar hun basis te brengen. Het team dat aan het einde van de rit de grootste buit heeft wint. Opgelet echter, het rivaliserende team kan nog steeds je basis/voorraad plunderen...

Verder kan je ook rekenen op dubbele GTA$ bij alle Smuggler’s Cargo Sales en zijn er verschillende kortingen op hangars en vligende tuigen, waaronder dus ook vliegtuigen... En voor we het vergeten, de fans van de blauwe en rode Class of ‘98 T-shirts kunnen deze gratis scoren door deze week gewoon eens in te loggen.