GTA Online haalt de Lowriders van stal in nieuwste update

vr 12/04/2019
Praga
0 reacties

Fans van de übercoole Lowriders worden deze week in de schijnwerpers geplaatst in de nieuwste update van GTA Online. Wat is een Lowrider zeg je? Een lowrider (laagrijder) is een auto waarbij de wielophanging zodanig werd aangepast dat de auto zo laag mogelijk tegen de grond zit.

Het is met andere woorden Lowriders-week in GTA Online, dit met dubbele GTA$ & RP bij alle acht Lowrider-missies tot en met 17 april. Verder zijn er dubbele beloningen beschikbaar in Keep the Pace, In and Out, en Inch by Inch plus een hoop kortingen op voertuigen en upgrades.

In "Keep the Pace" moet je je voertuig boven een minimumsnelheid houden terwijl je je langs obstakels, jumps en tegenstanders navigeert. Lukt dat niet, dan is het BOEM!

Bij "Inch by Inch" moet je alles uit de kast halen om een centraal-gelegen pakketje in je bezit te krijgen. Daarna moet je trachten om zo snel mogelijk de geïmproviseerde eindzones te bereiken. Deze bevinden zich op het voetbalveld Broker Park, de Vinewood Racetrack, O’Neil’s Ranch en Los Santos International Airport.

Bij "In and Out" verdedigt een kleine ploeg van tot de tanden bewapende verdedigers acht pakketjes van onschatbare waarde tot de timer afloopt. Aanvallers moeten expedities maken in het vijandelijke gebied om de tassen te confisqueren en vervolgens veilig terugbrengen naar de thuisbasis. Wanneer ze onderweg sterven, blijft de tas achter waar deze viel.

Deze week maakt de knock-off Fake Vapid Tee zijn terugkeer naar GTA Online. Speel ergens tot en met 17 april om deze toe te voegen aan je garderobe.

Het Premium Race-rooster van deze week bevat een rondje om Bolingbroke en een rondleiding bij de moderne wonder: het Southern San Andreas-wegenet Om kans te maken op een uitbetaling van GTA$100K, leg GTA$20K in en doe mee via de gele corona bij Legion Square of via de Quick Job App op je in-game telefoon.

- 11 april: Arms Race (locked to Super)
- 12 - 15 april: The Commute (locked to Sports)
- 16 - 17 april: Criminal Records (locked to Super)

Releasedatum
18/11/2014
Beschikbaar voor