GTA Online gaat voor dubbele rewards in Rockstar Stunt Races

za 13/07/2019
Praga
0 reacties

Je zou haast denken dat de GTA Online-fans weten dat ze wekelijks op nieuwe updates kunnen rekenen, maar zij die het deze week gemist hebben, brengen we graag op de hoogte. Want, ja hoor, ook deze week valt er weer het een en het ander extra te scoren in de spelwereld van GTA Online.

De zomer(vakantie) is voor heel wat spelers dan ook het moment om alle registers open te trekken, living la vida loca zeg maar, en tegen hoge snelheid door de virtuele straten van Southern San Andreas te sjeezen nu alle Rockstar Stunt Races op dit moment dubbele rewards uitdelen.

Als je niet van het nine to five-type bent, een saaie kantoorjob dus, dan ben je wellicht op zoek naar iets dat spannender en meer lucratief is. Sluit je aan bij een doorgewinterde CEO als bodyguard of associate om Bussiness Battles, VIP Work, Sell Missions en meer aan te gaan en dubbele Bodyguard & Associate-salarissen te verdienen.

Als er een verschil is tussen een aaneenschakeling van kleine criminaliteit, en een gevestigde beroepscrimineel, dan is het wel een constellatie van illegaal bezit van onroerend goed. Er zijn deze week veel kortingen om van te profiteren in de onroerend goed-afdeling.

Host Doomsday Heist in een uitgestrekte ondergrondse Facility, of loods al je inkomsten veilig en netjes weg via een volledig functionerende nachtclub. Er zijn een hoop andere bedrijfspanden in de uitverkoop, net als de Benefactor Terrorbyte en Mobile Operations Center, welke beide unieke missies ontgrendelen die je met je crew kunt aangaan.

Vanaf vandaag krijgt je 40% korting op het volgende:

- Mobile Operations Center Cabs, Renovations & Bays
- Mammoth Avenger, Renovations & Add-ons
- Benefactor Terrorbyte
- Facilities
- Hangars
- Executive Offices
- Special Cargo Warehouses
- Bunkers
- Biker Clubhouses & Businesses
- Nightclubs, Renovations & Add-ons
- Nightclub Garages

Releasedatum
18/11/2014
Beschikbaar voor