Gratis expansion op komst voor Star Wars The Old Republic

ma 15/04/2019
Praga
0 reacties

BioWare, inderdaad de studio achter het er is nog veel werk aan de winkel Anthem, pakte dit weekend op de Star Wars Celebration Convention uit met Onslaught, een nieuwe gratis expansion voor Star Wars The Old Republic.

Deze uitbreiding bevat nieuwe planeten, aliens, gear, een pak extra’s en ligt in september van dit jaar in de rekken.

BioWare omschrijft Onslaught als “puts you at the center of the reignited war between the Galactic Republic and the Sith Empire.” Spelers kunnen ervoor kiezen om verder te knokken voor hun factie of om de inspanningen van de factie te ondermijnen.

De twee nieuwe planeten zijn Onderon en Mek-Sha. Onderon was een belangrijke planeet in Knights of the Old Republic 2 en kwam ook aan bod in de Star Wars: The Clone Wars TV-show. Mek-Sha is, technisch gezien geen planeet, maar een uitgeputte (lees helemaal leeggeplunderde en ontgonnen mijn) asteroïde. Deze is nu de thuishaven van een onafhankelijk fueling station en wordt bewoond door outlaws, bandieten en ander gespuis waar je maar beter niet in contact mee komt.

Spelers zullen ook een nieuw deel van Corellia bezoeken tijdens de expansions nieuwste Flashpoint die ook zal dienen als de finale van deze uitbreiding.