Goed nieuws voor completionists in World of Warcraft

Meer duidelijkheid over de vele collectibles

di 04/12/2018
Michael
4 reacties

Elke World of Warcraft-uitbreiding gaat traditioneel hand in hand met talloze nieuwe features. Island Expeditions behoren tot de belangrjkste nieuwigheden in Battle for Azeroth en de ontwikkelaars stopten tientallen collectibles in deze content.

Dat is goed nieuws voor iedereen die graag companions, mounts en toys verzamelt. Althans, wanneer de RNG-goden aan jouw kant staan. Dat is lang niet altijd het geval en bovendien was het lange tijd koffiedik kijken: waarop baseert het spel zich om je bepaalde beloningen toe te wijzen?

Na veel zoeken bleek het gelinkt te zijn aan de monsters die op een eiland aanwezig zijn en ook verslagen werden. Het primaire doel, 9.000 Azerite verzamelen, kwam voor verzamelaars op de tweede plaats, en dat is niet naar de zin van Blizzard zelf. Daarom zal dat binnenkort veranderen.

Eenmaal Tides of Vengeance live is, volgende week dus, zal de loot afhankelijk zijn van de inwoners van het eiland in kwestie. Of je nu snel of traag 9.000 Azerite verzamelt wordt onbelangrijk, want je moet niet elk wezen doden om recht te hebben op de loot die eraan kan worden gelinkt. Zo wil Blizzard het voor iedereen aangenamer maken om de gevarieerde Island Expeditions tot een goed einde te brengen.

Releasedatum
2018
Beschikbaar voor

4reacties

Belangrijkste nieuwigheden? Ik weet niet in welk universum gij leeft, maar tot nu toe is het maar klucht eerlijk gezegd...

Rating:0

Ik snap de link tussen uw commentaar en het bericht absoluut niet. Van alle nieuwigheden die BFA heeft gebracht, zijn de Island Expeditions toch een van de belangrijkste? Zeg ik dat ze goed of slecht zijn? Neen, dat vermeld ik nergens.

Rare comment dus.

Rating:0

Van alle nieuwigheden is het een van de minst belangrijke. Het enige nut dat Island Expeditions met zich meebrengt is het verkrijgen van Azerite Power en cosmetic items (die tot op heden verstoken zaten in een wel erg dom bedacht loot systeem). Ze geven loot, but that's it.

Rating:0

Ieder zijn mening, ik vind de expeditions nog wel leuk, en zeker voor het levelen van alts is het een goed alternatief voor de zoveelste keer door dezelfde questline te gaan.

Rating:0