Goed nieuws: Cyberpunk 2077 nog altijd op koers om over twee weken te releasen

Het nieuws sloeg eind vorige maand in als een bom: Cyberpunk 2077 werd opnieuw uitgesteld. Dit keer tot 10 december 2020.

Die datum komt stilaan dichterbij, nog 13 dagen om precies te zijn, en daarom beginnen de fans zich toch wat ongemakkelijk te voelen. Wordt de game opnieuw uitgesteld? Of gaan we dan toch aan de slag kunnen met deze langverwachte game van CD Projekt?

Als we de financiële rapporten mogen geloven van de ontwikkelaar, ligt de game nog steeds op koers om op 10 december uit te komen.

In diezelfde rapportering wordt ook gemeld dat we voor de lancering geen informatie zullen krijgen over de DLC die in de pijplijn zit voor de game. De studio wil dat de gamers zich eerst focussen op de game zelf, waarna ze dan meer zullen lossen over de extra content.

En als uitsmijter vond ik op het forum van de website Gamespot nog een fijne oplijsting van wat er ondertussen allemaal gebeurd is in de wereld sinds Cyberpunk 2077 acht jaar geleden werd aangekondigd. Impressionant lijstje, al staat de Coronapandemie er zelfs nog niet tussen...

Enjoy!

Releasedatum
12/10/2020
Beschikbaar voor

2 reacties

Ik was van plan om deze dijk van een game aan te kopen bij release, helaas gooit de onbeschikbaarheid van nieuwe hardware roet in het eten. Zal er dus eentje worden om aan te kopen in de grabbelbak in 2021 bij beschikbaarheid van GTX3080 of 6800XT.

Rating:0

Release in 2077...
Waarom ziet niemand dit?

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments