Geniet van flinke kortingen in Red Dead Online

do 25/04/2019
Praga
0 reacties

Je hoort vaak dat de items die je in Red Dead Online wil aanschaffen best (te) prijzig zijn, zeker in vergelijking met wat je zelf kan verdienen waardoor je vaak in geldnood zit. Daar kan de update van deze week misschien iets aan verhelpen.

Iedere Red Dead Online-speler is waarschijnlijk bekend met de Fences, een netwerk van handelaars in illegale wapens en goederen, gevestigd over de hele grens van Amerika. De plek waar je al je spullen kan verkopen in ruil voor geld, maar ook de plek waar je vaak terecht kan voor unieke wapens of andere items die je in de spelwereld niet kan looten. Denk hierbij dan aan aas, pamfletten en zeldzame wapens zoals de tomahawk of de machete.

Als je deze week een bezoek brengt aan de Fences in Red Dead Online, dan geniet je van een korting van 25 procent op al de beschikbare wapens. En om het allemaal nog wat soepeler te laten lopen, heeft Fences de Ranking-eisen voor wapenvoorraden opgeheven.

Het is deze week ook het ideale moment om je paard eens flink in de watten te leggen Zo kan je ook hier rekenen op een korting tot 25 procent op alle zadels en horse care-items bij Stables, of via de Wheeler, Rawson and Co Catalogue.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor