Gelekte video toont aanpassingen Apex Legends-map

do 27/06/2019
Praga
0 reacties

Apex Legends-spelers, waaronder ook ondergetekende, kijken reikhalzend uit naar de start van Season 2 op dinsdag 2 juli. We kregen de voorbije dagen/weken bij mondjesmaat wel wat info geserveerd maar er blijven nog veel vraagtekens.

Hoe zit het nu met het nieuwe personage, genaamd Wattson, en hoe zal ze spelen? Hoe zit het met de map zelf? Gaan we eindelijk eens wat vernieuwing krijgen? Wat is het verhaal achter de draken, die Titanfall Flyers? En die grote beesten, de dino-achtige Leviathan in het water, gaan die eindelijk eens in actie schieten of gaan ze gewoon in het water blijven staan?

Wel ze komen in actie! Zoals we in de trailer kunnen zien, zijn de gevolgen van een EMP-aanval op Repulsor catastrofaal. De toren die er voor moest zorgen dat de Leviathan het eiland niet kunnen betreden is ingestort. Wie is verantwoordelijk? Is het dat mysterieuze personage dat gespot werd langs de rand van Cascades? En wie is dat dan? Eén theorie is dat dit het achtergrondverhaal is voor de volgende legende, die mogelijk het eerder gelekte karakter Crypto zou kunnen zijn. Spannend toch?

Een pak vragen dus waarop onderstaande video misschien al een antwoord kan bieden. Ik weet alvast hoe ik mijn dinsdagavond 2 juli zal doorbrengen...

Both season 2 trailers in FULL HD Quality! from r/apexlegends
Releasedatum
04/02/2019
Beschikbaar voor