Gears 5 multiplayer-beta start volgende week

di 09/07/2019
Praga
0 reacties

Naast een uitstekende single player-campagne kan de Gears of War-saga ook rekenen op een plezante multiplayer. Uiteraard is dat voor Gears 5 niet anders (hopen wij). Volgende week krijgen we alvast de kans om de multiplayer aan de tand te voelen.

Vanaf woensdag 17 juli kunnen we de beta predownloaden zodat we vanaf 19 juli aan de slag kunnen met de Gears 5 multiplayer-beta (die door het leven gaat als technical test).

De eerste beta duurt tot 22 juli waarna de servers even offine gaan en we een tweede keer aan de slag kunnen van 26 tot en met 29 juli.

De beta is niet voor iedereen toegankelijk. Enkel zij die de game reeds voorbesteld hebben of Xbox Game Pass-member zijn kunnen er mee aan de slag. Daarbovenop heb je ook een actief Xbox Live Gold-abonnement nodig.

De modi waarmee je aan de slag kan zijn:

- Escalation  (The Coalition’s geupdate competitieve spelmodus)
- Arcade (een nieuw en toegankelijk multiplayer speltype)
- King of the Hill

Bootcamp zal ook beschikbaar zijn voor spelers die hun skills willen bijschaven of de nieuwe gameplay mechanics onder de knie willen krijgen. Daarnaast zal ontwikkelaar The Coalition ook de Tour of Duty integreren in de Gears 5 multiplayer beta. Door de challenges te volbrengen zal je een exclusieve Tech Test-banner kunnen vrijspelen, aangevuld met drie Versus Weapon Skins door additionele challenges te volbrengen.

Releasedatum
10/09/2019
Beschikbaar voor