Gaming 4 Life organiseert voor het 3de jaar op rij "Gaming 4 LifeStream"

ma 02/12/2019
Praga
0 reacties

Gamers die het goede doel steunen? Die geven we graag een duwtje in de rug. Hieronder dan ook de informatie rond Gaming 4 Life want zij trekken alle registers open voor de vzw Te Gek!? en dit naar aanleiding van Studio Brussels De Warmste Week die er zit aan te komen.

Van zaterdag 7 december tot zaterdag 21 december zullen er dagelijks 2 - 3 streamers uit de community (The Pipeline), en daarbuiten, beurtelings vanop hun Twitch-kanaal streamen in teken van De Warmste Week. Het geld dat tijdens deze streams gedoneerd wordt is ten voordele van vzw Te Gek!?

Deze vzw houdt zich bezig met het taboe rond mentale gezondheid te doorbreken, iets dat ook de organisatie en hun community trachten te bevorderen.

Naast de geplande streams zal er op 7 december een kick-off party houden in de Outpost te Gent, waar alle deelnemende streamers en bezoekers welkom zijn om het begin van de actie te vieren + wat meer informatie over wie de organisatie is en waarom ze deze actie doen.

Op zaterdag 21 december is er ook nog een slot-party voor de laatste stream in de Game-INN te Zingem, met (board)games, vr-sessies en retro games.

Voor meer informatie kan je terecht op de Facebook-pagina of de website.