Game in stijl met Nikes Air Max 97-sneakers geïnspireerd door de Nintendo 64

di 09/07/2019
Praga
0 reacties

Dit is er eentje voor de gamers die niet alleen bij hun (gamende) vrienden, school, kantoor of op feestjes willen scoren, maar ook voor gamers die graag in stijl gamen.

In 1997 pakte Nike uit met de Air Max 97-sneakers, ontworpen door Christian Tresser. Nu pakt Nike uit met een nieuwe versie van de Air Max 97-sneakers met een uniek kleurenpalet geïnspireerd door de Nintendo 64.

De site voor sneakerfans, namelijk SneakerNews, pakt namelijk uit met foto's van de door de Nintendo 64 geïnspireerde Air Max 97-sneakers. De schoenen hebben een grijze kleur, net zoals de standaard Nintendo 64-controller uit de jaren '90 en dragen de woorden “Power” en “Reset” op de wreef.

Op de binnenkant van de schoen zien we een adaptatie van het befaamde ESRB rating logo, en op de achterzijde zien we “Air Max” staan, maar dan met de looks van het Nintendo-logo.

Het enige dat ontbreekt is Nintendo zelf want het ziet er naar uit dat de schoenen niet echt in samenwerking met Nintendo werden gemaakt, en Nintendo zelf voert er ook geen communicatie rond.