Gaat nieuwe Alien-game als Alien: Blackout door het leven?

ma 26/11/2018
Praga
1 reacties

"In de ruimte hoort niemand je schreeuwen" is zonder twijfel een van de meest herkenbare quotes uit de Alien-filmsaga. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Als Alien: Blackout er komt, dan hoor je mij alvast tot in de ruimte (en weer terug) schreeuwen van blijdschap...

Er doen reeds maanden geruchten de ronde dat er een nieuwe Alien-game zit aan te komen, en elke keer opnieuw worden die geruchten de kop ingedrukt. Maar we blijven geloven en hopen dat deze geruchten waarheid zullen worden.

Sommige tongen beweren namelijk dat de aankondiging er zal komen volgende maand, en dit tijdens The Video Game Awards 2018 op 6 december. Eerder deze maand plaatste Geoff Keighley nog een afbeelding online, met een font vergelijkbaar met dat van de Weyland Corporation.

En daarbovenop registreerde 20th Century FOX het merk Alien: Blackout, met in de omschrijving de woorden computer game discs...

Zeg nu zelf, die game die komt er toch? Toch?

1reactie

Ik hoop eerder dat - als hij inderdaad niet door Creative Assembly wordt ontworpen - hij minstens even goed is als Alien: Isolation. Want een tweede Colonial Marines-teleurstelling meemaken ... Dat ga ik als die-hard Alien-fan niet overleven.

Rating:0