FromSoftware's nieuwste game Elden Ring tekent present op Taipei Game Show

do 09/01/2020
Lazlo
0 reacties

Het is al even geleden dat we nog iets nieuws over Elden Ring hoorden. Je weet wel, die nieuwe game die Dark Souls, Bloodborne en Sekiro-developer FromSoftware samen met George R.R. Martin aan het maken is. Daar zou wel eens verandering in kunnen komen in februari, tijdens de Taipei Game Show.

Elden Ring zou namelijk één van de titels zijn die Sony tijdens het event meeneemt in een PlayStation Exhebition. Het spel zou niet speelbaar zijn, maar een trailer lijkt dus niet uitgesloten.

FromSoftware is normaal gezien een pak meer aanwezig tijdens grote gaming evenementen om haar nieuwste titels te promoten. Met Elden Ring lijkt de Japanse studio een andere weg in te slaan op marketing-vlak. De laatste keer dat we de game, die geschreven wordt in samenwerking met A Song of Ice & Fire (a.k.a. Game of Thrones) schrijver George R.R. Martin, zagen, was tijdens E3 2019.

De Taipei Game Show vindt plaats van 6 tot en met 9 februari. Tot dan, houden we de hype-molen nog eventjes aan het draaien met de laatste trailer die we van de game zagen.

 

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor