Free-to-play game Dauntless binnen de week reeds aan 5 miljoen spelers

ma 27/05/2019
Praga
1 reacties

There's a new kid in town, eentje waar rekening mee gehouden moet worden en dat luistert naar de naam Dauntless. Dauntless, een free-to-play online RPG die je qua genre kan omschrijven als een Westerse mix tussen Monster Hunter en Fortnite, ontwikkeld door Phoenix Labs, is sinds vorige week gratis speelbaar op pc (Via Epic Store), PlayStation 4 en Xbox One.

En het ziet er dus naar uit dat deze gratis mix fel gesmaakt werd door de gamers. Nog geen week na release telt Dauntless reeds 5 miljoen spelers, en krijgt het spel overal positieve kritieken, zowel van pers als van spelers.

De game biedt, net als Rocket League en Fortnite trouwens, cross-platform play, en krijgt er binnenkort ook nog een mobiele én een Switch-versie bij.

Het verhaal van de game gaat als volgt: De game neemt ons mee naar een post-apocalyptische fantasy setting nadat een alles vernietigend event de wereld in stukken scheurde. Bovendien duiker er door de scheuren die de catastrofe heeft achtergelaten huiveringwekkende monsters op, genaamd Behemoths. Jouw taak? Ze opjagen en doden tiens! Uiteraard is er vette loot te verzamelen om je wapens en gear te upgraden, waardoor je nog sterkere monsters en beter loot kan verzamelen, enzoverder.

 

 

Releasedatum
13/06/2019

1reactie

Gisteren willen proberen op de PC .
Na de installatie waren er nog een kleine 40.000 in de wachtrij lol.
1 uur gewacht, nog 11.000 voor mij.
Spel afgesloten en verwijderd :-(

Rating:0