Forza Team verklapt 'per ongeluk' Forza Street-reveal

do 07/03/2019
Praga
0 reacties

Krijgen we binnenkort de aankondiging van een nieuwe titel in de Forza-raceseries? Krijgen Forza Horizon en Forza Motorsport er een broertje bij? En gaat deze dan door het leven als Forza Street? Het antwoord is meer dan waarschijnlijk 'ja'.

Turn10 Studio's houdt voorlopig de lippen stijf op mekaar maar het is zonder twijfel iemand uit hun team dat per ongeluk het bestaan lekte van een nog aan te kondigen titel. Dit door de naam van de game, Forza Street, te linken aan een URL in een recente post op de officiële Forza-website. De link naar die website werd uiteraard snel aangepast maar de snelle jongens van AR12 Gaming konden een screenshot pakken.

Wanneer je het gaspedaal te enthousiast induwt, kan je al eens uit de bocht gaan...

De volgende game zou dus over het asfalt scheuren als Forza Street maar zou voor een heel andere aanpak kiezen dan we gewend zijn. Naast het feit dat deze titel zonder twijfel een triple-A behandeling krijgt, kunnen we meegeven dat Forza Street een nieuwe game wordt, ontwikkeld voor mobile devices, inclusief Windows 10. De ontwikkeling is in handen van de in de UK gevestigde studio Electric Square. Forza Street zou dan ook Microsofts antwoord zijn op genregenoten als Asphalt en Real Racing.

Developed in partnership with UK-based studio, Electric Square, Forza Street is built from the ground up to support a wide range of Windows 10, iOS and Android devices.”

Ook GTPlanet trok op zoek naar antwoorden maar een officiële Forza-verantwoordelijke had “nothing to announce at this time”. Als we dit interpreteren, dan kunnen we stellen dat het team het bestaan van de game niet ontkende, en gewoon voorlopig niets aan te kondigen had. Dat wordt er dus eentje om in de gaten te houden op de volgende E3. (vermoeden wij).