Fortnite's downtime is goed voor cadeautjes

vr 13/04/2018
Praga
0 reacties

Damn wat was het gisteren een kutdag voor Fortnite-spelers zeg. De servers hebben uren plat gelegen, zonder echt te weten waarom en dus leek het voor de community wel alsof de apocalyps was aangebroken...

Het feit dat de servers op zich plat lagen was al ernstig genoeg, maar het feit dat Epic Games niet echt met een verklaring naar buiten kwam om uit te leggen wat er aan de hand was of wanneer de Fortnite-servers weer online zouden gaan viel niet in goede aarde bij de hondstrouwe fans. De community liet zijn ongenoegen dan ook luidkeels horen via de diverse sociale media en forums.

Epic heeft tot nu toe nog steeds geen valabele uitleg klaar voor de reden van de downtime, maar via een geschreven woordje van excuus, beloven ze alvast gratis loot en extra's voor zowel de Battle Royale- als de Save the World-spelers. Want, zo zegt Epic, “We messed up here”.

Fornite: Battle Royale-spelers zouden een gratis Back Bling-item krijgen dat ze kunnen redeemen in de game’s store, Save the World-spelers die zouden dan weer kunnen rekenen op een Troll Stash Llama die toegevoegd zou worden aan hun Loot Tabs. Dit alles uiteraard gratis voor iedereen.

MAAR de lijdensweg voor de spelers zit er nog niet op. Er zit nog meer downtime aan te komen voor Fortnite zegt Epic. Vanwege een nieuwe update zullen de servers ook volgende week weer plat liggen, en om die downtime goed te maken mogen spelers zich opmaken voor extra Battle Stars in Battle Royale en Seasonal Gold in Save the World.

En als alles volgens plan verloopt, dan zal Epic een woordje uitleg geven over het hoe en wat van deze downtime.

Zou de wereld dan toch vergaan op 18 april? Of schuilt er toxh iets diep onder de funderingen van Tilted Towers?

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor