Fortnites Doomsday Event start vanavond om 20u00

Fortnite-spelers blijf, zeker vanavond, nog een aantal uurtjes in jullie kot. Vanavond, om 20u00 om exact te zijn, start namelijk Fortnites Doomsday Event en dat ga je voor geen goud ter wereld willen missen. Toch niet als je een trouwe Fortnite-speler bent.

Door de coronatoestanden heeft Fortnites Chapter 2 Season 2 langer geduurd dan gepland. Het is dus niet meer dan normaal dat de fans reikhalzend uitkijken naar de start van Chapter 2 Season 3. Wel vanavond is het zover want met de lancering vanavond om 20u00 van het Fortnite Doomsday-event wordt nemen we afscheid van Season 2 en trekken we Season 3 op gang.

Epic Games raadt iedereen aan die geen seconde van het event wil missen om minstens 30 minuten op voorhand in te loggen omdat de spelersaantallen beperkt zijn, en je dus maar beter op tijd kan komen.

Je kan het uiteraard ook volgen via de vele streams op Twitch en YouTube, of achteraf herbekijken op YouTube, maar de 'echte' die willen dit alles natuurlijk live meemaken. Dus nog 1 keer: het event start om 20u00 en als je niets wil missen, dan kan je maar beter een half uur op voorhand inloggen.

Kom niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Releasedatum
07/25/2017
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments