Fortnite en TikTok pakken uit met Emote Royale-contest

di 21/01/2020
Praga
0 reacties

Fortnite, nog steeds een van de populairste, zeg gerust populairste, games out there, en TikTok, nog steeds een van de populairste (zoniet de populairste) social media-apps out there, slaan de handen in mekaar voor een unieke contest.

Deelnemen is niet moeilijk trouwens. Het enige wat je moet doen om deel te nemen aan de Fortnite Emote Royale-contest is uitpakken met een origineel dansje, en je clip uploaden naar TikTok met daarbij de hashtag #EmoteRoyaleContest.

De winnaar van de Fortnite Emote Royale-contest krijgt niet alleen 25000 V-Bucks en een Fortnite verrassingspakket, maar ziet zijn dansje ook opgenomen worden als een in-game emote. De wedstrijd loopt tot en met 24 januari.

Om deel te nemen moet je minstens 13 jaar jong zijn en pre-geselecteerde Fortnite-tracks gebruiken voor je deelname die niet langer mogen duren dan 15 seconden.

Meer informatie kan je vinden op de officiële website. Hieronder wat voorbeelden.

 

@jordan_fisher

Dropping into Emote Royale with my new emote! Enter the contest and you could get your own emote too. #EmoteRoyaleContest fortnite

original sound - jordan_fisher
@poki

i can’t believe i’m saying this but i have my own Fortnite Emote! you can get one too by entering a dance with #EmoteRoyalecontest #EpicPartner

original sound - poki
Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor