s
r

Fortnite beu? Probeer dan nu Realm Royale!

Ben je Fortnite of PUBG beu, en heb je wel eens zin in iets anders? Dan moet je zeker Realm Royale eens proberen van Hi Re Studio's. Deze is vanaf vandaag namelijk speelbaar in open bèta.

Heb je dus een PlayStation 4 of Xbox One in huis, dan kan je zonder invite of wat dan ook, de game uitproberen. Het Battle Royale-principe is uiteraard hetzelfde maar de makers wisten er een leuke twist aan te geven.

In deze game niet goochelen met hout, steen of ijzer om constructies te bouwen want in Realm Royale hoef je niets te bouwen. Leuk is ook dat je wat langer in de zone kan blijven hangen omdat iedereen over een mount beschikt. Bovendien voelt de game even kleurrijk aan als Fortnite maar kreeg deze ook een fantasy-jasje aangemeten. En de Chicken Dinner van PUBG, wel die krijgt hier een hele leuke twist mee.

Bovendien is de studio geen onbekende. Je kent Hi-Rez Studios zeker van games als Smite of Paladins, en bij momenten voelt Realm Royale een beetje Paladins aan, maar daar is ook een goede reden voor (die je zelf kan ontdekken vanaf morgen).

Zoals gezegd, Realm Royale is vanaf vandaag in open bèta, dus geef de game zeker een kans. Wij speelden de besloten bèta en daarover kan je alles lezen in onze hands-on special.

 

 

Releasedatum
01/02/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments